Kitelepülés

Célbalövés

Célbalövés airsoft replikákkal, kiépített lőpályán

Ezen szolgáltatásunkat kifejezetten céges családi napokra, sportnapokra, falunapokra, fesztiválokra ajánljuk.

A biztonsági zónával elkerített pályán, több módon próbálhatják ki célba lövési képességüket a résztvevők. Lőlapra, álló alakra, elektromos illetve bukó célokra lehetett célozott lövés leadni.

Rendezvényszervezői igény esetén, akár a sportverseny keretein belül céllövő versenyt tartunk ahol minden nevezett résztvevő ajándékba kapta a saját lőlapját.

Mint minden rendezvényen nálunk is a biztonság az elsődleges szempont. A lővonal kialakítása és a célok elhelyezése is, e szempontok alapján történik. A pálya köré egy szalaggal és figyelmeztető feliratokkal ellátott biztonsági zónát is készítettünk. A pálya kialakítása személyes helyszíni bejárást igényel!
Rendezvényenként átlagosan több ezer fő fordult meg a sátorban és 800-1000 felnőtt és gyermek próbálja ki a célba lövést.

Amennyiben érdekesnek, izgalmasnak találta bemutatónk alapján az általunk kínált lehetőséget kérem, forduljon hozzánk bizalommal és egy személyes találkozás alkalmával bővebb tájékoztatást nyújtunk.

A teljesítést vállalkozási szerződésben tudjuk vállalni, igény esetén küldünk szerződés tervezetet.

Tárgyi És Egyéb Feltételek:

  • Beltérien és kültérien is használható Minimum 20m hosszú és 3m széles terület
  • 230V csatlakozási lehetőség (kis teljesítményű akkumulátorok töltéséhez)
  • Esti rendezvény esetén világításhoz szükséges áramforrás
  • Az esemény előtti személyes helyszíni bejárás
Amennyiben ajánlatunkkal kapcsolatban további kérdés lenne, állok rendelkezésr!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az airsoft?

Az airsoft vagy softair szó egy (6 vagy 8 mm átmérőjű műanyag vagy biológiailag lebomló) gömblövedéket kilövő, „alacsony” energiájú légfegyverekkel játszott hobbi-sport gyűjtőneve.

Ki És Hol Használhat Airsoft Fegyvert?

Az airsoft játékot bárki játszhatja. Magyarországon minden airsoft fegyver szabadon tartható és a 7.5 joule alatti légfegyver kategóriába tartozik. Használni lőtéren (pincelőtéren, szobai lőtéren), céllövöldében, bekerített magánterületen, a fegyver használatára vonatkozó biztonsági előírások betartása mellett, sportlövészetre vagy céllövészetre használható.

Mennyire Népszerű Ez A Sport Egy Rendezvényen?

Tapasztalatunk szerint egy egész napos nyílt rendezvényen átlagosan több ezer fő fordult meg a sátorban és 1000-1500 felnőtt és gyermek próbálja ki a célba lövést. 
A gyakorlatban a gyermek hozza be a szülőt a sátorba, hogy kipróbálhassa a replikákat, és szinte minden esetben a felnőtt kéri el gyermekétől, hogy Ő is leküzdhesse a célokat. 

Milyen Tárgyi És Egyéb Feltételek Kellenek?

Beltérien és kültérien is használható Minimum 20m hosszú és 3m széles terület.
220 V csatlakozási lehetőség (kis teljesítményű akkumulátorok töltéséhez).
Esti rendezvény esetén világításhoz szükséges áramforrás.
Az esemény előtti személyes helyszíni bejárás.

 

Milyen típusú célokra lehet lőni?

Álló alak: Lemez cél középen találati nyílással
Lőlap: pisztoly vagy kispuska lőlap
Elektromos célok: Ezen célokon 8 találatot kell elérni a gép által meghatározott sorrendben időre mérve. Az győz, aki a legrövidebb idő alatt a legkevesebb lövésszámmal teljesíti a feladatot
Bukó célok: Egy kb 7×7 felületet kell eltalálni ami találat esetén eldől

Gyermekek Is Használhatják?

Folyamatosan minden lövésnél jelen vagyunk, hiszen mi töltjük és adjuk át használatra a replikákat. Természetesen a gyermekeknek és mindenkinek minden esetben segítünk. Csak az élményre kell koncentrálni.

Mi Lesz A Kilőtt Lövedékkel?

Kültéri rendezvény esetén BIO lövedéket használunk, ami kis idő elteltével önmagától lebomlik. 
Beltéri eseménynél a falak és egyéb eszközök ( ajtók, ablakok stb.) védelme érdekében egy védőfóliával takarjuk le a lő pálya aljzatát és környékét. Természetesen a kilőtt lövedékeket elszállítjuk.