Hadfi akadémia

A mai gyermekek, fiatalok többsége a számítógépek, telefonok, Ipad-ek mögött tölti a szabadidejének nagy részét.

A Hadfi Akadémia célja, hogy tapasztalatunkat felhasználva, elérhetővé tegyünk minden fiatal számára egy színes, érdekes, izgalmas programot, amin keresztül szeretnénk elősegíteni a szocializációs hiányosságok pótlását, az egyén egészséges fejlődését, a pozitív kapcsolatok kialakulását. Hozzájárulni az értékteremtő szocializációhoz, a fiatalok testi, érzelmi, közösségi, értelmi, fejlődéséhez. Szeretnénk a fiatalok mindennapjaiba becsempészni a mozgást, az aktív szabadidő eltöltést, hiszen minden gyermek és fiatal szeret katonásdit játszani.

Rólunk: 2009 óta foglalkozunk katonai alapú rendezvények, csapatépítő tréningek, családi napok szervezésével. Egy 6 és 8 éves gyermekek édesanyjaként és édesapjaként rendelkezünk azzal a tapasztalattal és azokkal az eszközökkel, melyekkel színvonalas, élményben gazdag programot tudunk minden résztvevő számára nyújtani.

Gyermekeink felejthetetlen élményeket kapnak, ami mellett játékosan fegyelmet és katonás viselkedést tanulhatnak. Mindezt természetes környezetben, szabad levegőn a mozgás és a játék jótékony hatását felhasználva.